Onze mensen

U VRAAGT KWALITEIT.
WIJ LEVEREN
VAKMANSCHAP

Ambitieuze professionals zijn voor ons onmisbaar. Dankzij hen kunnen we voldoen aan de verwachtingen van onze partners en opdrachtgevers en kunnen we vernieuwen en groeien.

Onze mensen werken in projectteams, waarin de verschillende disciplines de krachten bundelen. Zo profiteren alle betrokken partijen optimaal van de beschikbare kennis en kunde.

Elk team bestaat uit een rekenaar, een regelaar, een tekenaar en een techneut, zoals wij ze gemakshalve noemen. Vakmensen die de kwaliteit leveren waar uw project om vraagt.

rekenaarsOnze rekenaars gaan graag vroeg in het proces met u om tafel. Deze meedenkers brengen uw wensen in kaart en presenteren op basis daarvan het plan van aanpak voor uw project.

regelaarsDe regelaars zijn uw vaste aanspreekpunt. Deze proactieve duizendpoten zorgen ervoor dat het hele installatietraject op rolletjes loopt.

tekenaarsDe tekenaars werken het ontwerp verder uit. Zij zetten alle punten op de i, zodat de mensen op de werkvloer probleemloos aan de slag kunnen.

techneutenDe techneuten nemen de uitvoeringsfase voor hun rekening. Deze snelle schakelaars zorgen voor aansturing op de werkvloer en het contact met de andere disciplines op de bouwplaats.

Zo combineren we úw wensen en eisen met ónze expertise. En zo leveren we samen topkwaliteit, van ontwerp tot en met de uitvoering van uw project.